Hyr Godkända PC eller kassaregister och Kortterminaler från 324kr/mån

Att hyra är fördelaktigt när man är intresserad av nyttjandet men inte ägandet av en utrustning. Hyra är ett hjälpmedel att fördela kostnaderna över tiden och samtidigt skapa en förmånlig bas för nya framtida investeringar. Genom att hyra binder inte företaget sitt kapital, använder inte sina bankmässiga säkerheter och låser därmed inte upp sitt kreditutrymme.

Du som säljer varor eller tjänster mot kontant betalning måste från och med den 1 januari 2010 ha ett certifierat kassaregister. Detta har riksdagen beslutat om i lagen om kassaregister (2007:592). På Hyrkassan.se har du möjlighet att hyra certifierade kassaregister från 324kr/mån, detta kan vara till stor fördel för de som inte vill binda upp kapital. Priserna här nedan i denna kategori är månadskostnader vilket betyder att vid beställning så väljer man \"Hyra\" som betalsätt i kassan.
Obs! Vet du med dig att du har betalningsanmärkningar eller likviditets problem? Klicka då här för att gå till direktköp där du kan betala med kontokort istället, detta för att du troligtvis inte kommer bli godkänd på kreditansökan som krävs för att hyra.
Klicka på bilderna för att läsa mer om produkterna.

Hyra Kassaregister